uitleg blackjack inzet strategie

 

Er zijn verschillende inzetstrategieen waarvan er hier 3 behandeld zullen worden: The Martingale, The Progressive Betting System 2 Level en The Progressive Betting System 5 Level

The Martingale
Dit systeem, ongeveer 200 jaar geleden bedacht, draagt de speler op om na een verlies de inzet te verdubbelen. Dit lijkt onzinnig, maar is het niet. Wanneer er na een aantal verliezen, gewonnen wordt, worden alle verliezen goed gemaakt en wordt er zelfs nog een winst gemaakt. Het volgende voorbeeld zal dit verduidelijken.

Minimum inzet is $5, na verlies wordt dit verdubbeld naar $10. Wint men nu, dan heeft men 10-5 = $5 gewonnen. Verliest men, dan verdubbelt men de inzet naar $20. Bij winst, wordt het verlies van de vorige keren goedgemaakt, 10 en 5, en wordt ook nu $5 winst gemaakt.

Uiteindelijk kan men met dit systeem dus niet verliezen! Er zijn echter twee grote nadelen verbonden aan dit systeem. Casino’s hebben in de regel een maximuminzet vast gesteld (niet toevallig natuurlijk). Na veel verliezen achterelkaar zal de speler uiteindelijk de tafelmaximum bereiken. Dit eliminineert de effectiviteit van dit systeem. Bovendien heeft men een grote portemonnee nodig. Het is niet ongebruikelijk dat men 5 of 6 keer achter elkaar verliest. De inzet zou dan volgens dit systeem na 6 keer verliezen, met een basisinzet van $5, zijn: 5 -> 10 -> 20 -> 40 -> 80 -> $160 top

Progressive Betting System 2 level.

Hier gaat mijn persoonlijke voorkeur naar uit. Dit is een simpel en doeltreffend systeem. Het systeem gaat ervan uit dat winst of verlies vaak achter elkaar voorkomt.

Stel van te voren voor uzelf twee inzetten vast, een minimum, b.v. $5, en een maximuminzet, b.v. $15. De inzet is dan als volgt. Begin met de mimimuminzet, als men wint, verhoogt men naar de maximuminzet. Dit blijft men inzetten totdat men verliest, dan gaat men weer terug naar de minimuminzet.

Wanneer winst en verlies vaak achter elkaar voorkomen, is dit systeem erg doeltreffend. Het systeem werkt niet wanneer winst en verlies zich afwisselen. Echter bij Blackjack komen winningstreaks en losingstreaks geregeld voor. top

Progressive Betting System 5 level.

Dit systeem lijkt op het vorige en is ook een simpel en doeltreffend systeem. Het is gebaseerd op een 1,2,3,5 progressie van de minimuminzet. Hierna wordt weer teruggegaan naar 1.
Een voorbeeld zal dit verduidelijken. Als uw basisinzet $5 is, dan zet u na winst respectievelijk, 10, 15 en 25 in, hierna, na 4 achtereenvolgende winsten, gaat u terug naar de basisinzet.
Ook hier geldt de voorwaarde dat achtereenvolgende winsten of verliezen noodzakelijk zijn voor de effectiviteit van dit systeem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *